BY YAKHLAF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij By Yakhlaf. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 21:09 Het eten was heerlijk maar ik miste de merques worstjes, dat was wel jammer. Bezorger was ook een vriendelijk persoon
19 jun 2024 om 19:32 5 sterren
18 jun 2024 om 19:46 Weer heerlijk gegeten was echt top
18 jun 2024 om 1:49 Came late, fries were soggy and cold, burger patty tastes like it is made out of sucuc (spicy, 'oriental') no normal plain beef burger
18 jun 2024 om 1:40 Heerlijk
17 jun 2024 om 21:16 Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar! Super snelle bezorging… kwaliteit en prijs juiste verhouding! Klasse jongens! Keep up for the good work
16 jun 2024 om 2:30 Verkeerd drankje gekregen, veel minder eten gekregen bij de box dan voorgaand. En bijna driekwartier te laat. Nooit meer.
16 jun 2024 om 2:27 Het eten was heel lekker ,beetje late bezorging maar ver weg besteld.
15 jun 2024 om 23:59 Laatste keer dat ik hier bestel. Ik heb met 2uur wachten mijn bestelling (nog steeds niet ontvangen). Kan de winkel niet telefonisch bereiken. Als ik na langer dan 2uur mijn bestelling nog binnen krijg denk ik dat ze niet te eten zijn(koud).
15 jun 2024 om 21:47 Ruim op tijd geleverd, veel en lekker eten. Goed verpakt, alleen wel een beetje pittig. Misschien inderdaad goed om dat apart te houden
15 jun 2024 om 12:37 Zeer goed verpakt! Waardoor het eten lekker warm blijft en niet papperig wordt. Had alleen geen sausje bij m’n patat gehad. Volgende keer beter!
15 jun 2024 om 11:25 Zoveel sambal dat ik het eten na 3 happen moest weggooien. Zonde, misschien een idee om de sambal los te geven ipv over de hele maaltijd te gooien?